Stylepit bæredygtig?

Denne artikel starter med er et udpluk af en blog omkring bæreværdigt tøj –se den på Amino ved at klikke her. Jeg fokuserer her på Stylepit og opdaterer indlægget løbende, når der sker noget.

Jeg skriver flg. vedrørende stylepit.dk i april 2022:

Jeg fandt lidt her, https://www.stylepit.dk/aboutus, omkring bæredygtighed: ”Stylepits visionAt yde den bedste kundeservice til den skandinaviske kunde, som handler mode online og på samme tid sikre en solid profit for fortsat at skabe en bæredygtig virksomhed.”. Den vil jeg lade stå lidt.

Maj 2022, respons fra Stylepit:

Jeg har forelagt dem dette og jeg får svar om, at de er i gang med en omstrukturering af Stylepit og deres hjemmeside. Det går live i Q2. Uddraget er ikke aktuelt særlig meget længere og er derfor taget ned. De afslutter med:

“Besøg vores hjemmeside igen efter Q2, så du kan få et indblik i det nye Stylepit.”

Dejligt med et svar og især dejligt, at de har reageret. Vi kan så se frem til efter Q2.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *