Er Bubbleroom bæredygtigt?

Er Bubbleroom bæredygtigt? Denne artikel er et udpluk af en blog omkring bæredygtigt tøjse den på Amino ved at klikke her.
Jeg skriver flg. vedrørende Bubbleroom:

Bubbleroom har allerede i bunden af første side menupunktet ”baeredygtighed” -ildevarslende, hvis man tænker på, at man ikke tør bruge ”æ” i teksten. Igen noget udenbysk. Men, positivt overrasket: Vi kommer ind i en verden af krav og definitioner og ordninger og mærkninger – jeg bliver helt rørt! Selv mine små børn, som ellers lider i tekstil-branchen er der taget hånd om i deres internationale samarbejder: ” Vi bruger Amfori’s Code of Conduct, adfærdskodeks, der består af retningslinjer for, hvordan vores leverandører skal drive deres virksomheder på en etisk, social og miljømæssigt rigtig måde.” En anden kæphest er, om de udfører kvalitetstjek. Det gør de sørme også!!  Så flot en politik kunne de med fordel flashe langt bedre end et sølle menupunkt i bunden.

Jeg må på nogle flere kurser i søgning eller faldgruber eller noget, for nu har jeg været ret meget rundt på bubblerooms side for at finde bare et-eller-andet, de ikke har tænkt på. Genbrug, skånevask,  certifikater, mærkning af det enkelte produkt -jo, her var én. Produkterne er mærket med nogle farvede cirkler, flot, men man kan ikke umiddelbart se, hvad de betyder. YES! Forsendelse og pakning er ikke nævnt. Pyha, jeg troede, at jeg var faldet af på den. Et lille-bitte minus. Men eller en IMPONERENDE grad af ansvarlighed, hele vejen rundt. Stor ros herfra!

Vi kan derfor konkludere at svaret for spørgsmålet “Er Bubbleroom bæredygtigt?”. Det er et stort ja.