Fokus Webshops

14/4 2022 – Et udpluk af tilknyttede webshops. Søg også på den fulde liste, klik her.

Jeg følger lige lidt med her.
SAGA Copenhagen er et lækkert Dansk Baby brand der sælger 100% Økologiske og GOTS-certificeret tekstil produkter til Mor og barn.
Stofgiganten har et bredt udvalg af metervarer stoffer, både almindelige og økologiske, snitmønstre og sy tilbehør. Shoppen har stoffer til alle aldersgrupper, med både børne stof og voksen stof.
Serendipity 04
Serendipity Organics sælger 100% økologisk og bæredygtigt tøj til børn og kvinder. Børnetøj er til målgruppen præmatur, 0-2 år, 2-11 år. Serendipity er GOTS certificeret.
Ecoknitting.dk - Økologisk garn 05
Ecoknitting.dk er en webshop med økologisk og bæredygtig garn til strik og hækling.
The-basics 06
The-basics.dk er en dansk webshop med et godt udvalg af undertøj, strømper og t-shirts til mænd i bambus og økologisk bomuld. Vi bruger kun vort eget varemærke, har konkurrencedygtige priser og står selv for produktionen. Dag til dag levering fra DK.
Økofamilien 07
Miljøvenlig webshop med genanvendelige og plastfrie alternativer.
Her er alt til en bæredygtig og økologisk livsstil uden kedelig kemi.
Til dig der gerne vil gøre en forskel.
Naturligolie 07
Bæredygtig skønhedspleje baseret på unikke behov, personlig vejledning og rene økologisk råvarer.
Vi mener at omtanke og respekt, for de produkter og ingredienser vi tilfører vores kroppe, er hjørnesten i enhver resultatorienteret og bæredygtig hudpleje.
Vi er en online garnbutik, med spændende garn og tilbehør. Håndfarvet, økologisk og fairtrade garn og tilbehør er i fokus. Se et spændende udvalg af garn fra bla. Manos del Uruguay, Noro, Erika Knight, BC Garn, Onions, Cowgirlsblues, Kremke Soul Wool.
Green Goddess online magasinet inspirerer kvinder til at se på sund kost og sunde vaner på en ny måde; nemlig med fokus på nydelse og næring. Gudindebutikken er fyldt med ´rene´ varer; raw, power superfoods, økologisk rå hudpleje, bambus yogatøj m.v.
Vi sælger egenproducerede kvalitetsvarer indenfor kategorierne tøj/mode og hjem/indretning.
Vores bestsælgere er:
håndtegnede plakater i forskellige farver
økologiske t-shirt, sweatshirt med eget print/tryk
håndlavede sandaler med eget print/tryk
Pureday er forhandler af økologiske og veganske produkter. Kropspleje og kost tilskud af højeste kvalitet. Mange af vores produkter er 100 % økologi. Vi støtter afrikanske landsbysamfund. Skønhed kan gå hånd i hånd med naturlige ingredienser og økologi.
GreenGoods 01
Salg af bæredygtige og økologiske non-food forbrugsvarer og husholdningsprodukter.
Økologisk børneshop med fokus på blandet andet moderne stofbleer, økologiske barnevogne, GOTS-certificeret børnetøj samt meget, meget mere – fx alt til den grønne og bæredygtige livstil!
Petitflora er navnet på min webshop. Det er også navnet på mit eget brand af børnetøj.
Det meste af børnetøjet er produceret i økologiske metervarer. Det er børnetøj i skønne farver og flotte print. Børnetøj som du kun finder hos Petitflora.dk

Næste periodes fokusside vil være på Webshops, der gør en ekstra indsats for bæredygtighed, udover hvad man måske kunne forvente.